Programming C, C++, Java, PHP, Ruby, Turing, VB
Computer Science Canada 
Programming C, C++, Java, PHP, Ruby, Turing, VB  

Username:   Password: 
 RegisterRegister   
 Anyone know why this is happening?
Index -> Programming, Turing -> Turing Help
View previous topic Printable versionDownload TopicSubscribe to this topicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
inferno19




PostPosted: Mon Jun 09, 2003 8:23 am   Post subject: Anyone know why this is happening?

I'm trying to run Turing 3.81 from home, and suddenly it gives me this error every time I start it. Something to the effect of 'Segmentation Error'. So, I downloaded 4.0 off Kazaa, but since I wrote most of my prog at school, the libraries don't support some of the code. So, I need 3.81 to work, and I'm thinking the problem is in the installer file.

If anyone could assist me somehow, whether it be pointing me to a good .exe or whatever, it would be greatly appreciated.
Sponsor
Sponsor
Sponsor
sponsor
inferno19




PostPosted: Mon Jun 09, 2003 9:26 am   Post subject: (No subject)

More details...

It's a "General Protection (Segmentation) Fault", and the WinOOT version is 3.1A.
Blade




PostPosted: Mon Jun 09, 2003 10:30 am   Post subject: (No subject)

one thing i've learnt from ppl posting these things in the past... swat doesnt support or promote piracy of software...
Tony




PostPosted: Mon Jun 09, 2003 11:50 am   Post subject: (No subject)

it might have something to do with the startup setting files Confused Like if they would contain an invalid value or something.

I dont see how you're having problems transfering your code from 3.1 to 4.0 Confused The only "library" turing ever uses is GUI and I think that in v4 it is located in another folder. So you just have to change that one line.
Latest from compsci.ca/blog: Tony's programming blog. DWITE - a programming contest.
Grey_Wolf




PostPosted: Mon Jun 09, 2003 3:45 pm   Post subject: (No subject)

he's probably trying to use those damn sprites. Anyway why don't you just download the old turing of kazaa the one you have is probably screwed up.
GOLDEN WEAPON




PostPosted: Tue Jun 10, 2003 6:11 pm   Post subject: (No subject)

actually there are a few versions of Turing on the Toronto District School Board site for free. I got 4.01 from there and it works fine. I forget the exact addy though so do some searching
Andy




PostPosted: Tue Jun 10, 2003 6:23 pm   Post subject: (No subject)

here, since i'm such an nice guy, here's the site to download turing 4.01p
http://schools.tdsb.on.ca/dmthomson/CS/Turing/basics.html just scroll to the very bottom

once u have that go to this site to download the latest patch
http://www.holtsoft.com/turing/support/
GOLDEN WEAPON




PostPosted: Tue Jun 10, 2003 6:56 pm   Post subject: (No subject)

is it just me or is that the same site twice?
Andy




PostPosted: Tue Jun 10, 2003 7:04 pm   Post subject: (No subject)

sry to break it to ya kiddo, but its just u lol
i'm juss playing, ya sry, apprently i missed while trying to plress Ctrl-C
inferno19




PostPosted: Tue Jun 10, 2003 8:33 pm   Post subject: Fixed.

OK. I fixed it. Turned out to be something completely different. Since I'm running XP, it has all these compatability options that you can enable to have things run better. Anywho, it turns out that running WindowsBlinds XP (a skinning app) will cause the GPF. Kinda strange, I think. Anywho, thank you guys for your help, though.
Display posts from previous:   
   Index -> Programming, Turing -> Turing Help
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicSubscribe to this topicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 10 Posts ]
Jump to:   


Style:  
Search: